Strona: ZiM-280-18(3-2011) / Oficyna Wydawnicza Politechniki Rzeszowskiej

ZiM-280-18(3-2011)

ZESZYTY NAUKOWE POLITECHNIKI RZESZOWSKIEJ Nr 280
Zarządzanie i Marketing z. 18 (3/2011), 2011

Henryka Czyż, Magdalena Łojczyk: Zarządzanie strategiczne – a konkurencyjność banków

Władysław Filar, Wiesław Kąkol: Analiza problemu rentowności skarbowych papierów dłużnych w latach 1999–2011

Anna Gładysz: Przetwarzanie informacji – wybrane algorytmy grupowania danych w kolekcji dokumentów tekstowych

Iwona Gorzeń-Mitka: Znaczenie kultury organizacyjnej w zintegrowanym zarządzaniu ryzykiem

Piotr Lenik: Wykorzystanie metody Servqual w doskonaleniu jakości usług publicznych

Grzegorz Lew: Rachunek wyników przedsiębiorstw handlowych – budowa oraz interpretacja

Krzysztof Michalski: Wywiad ekspertowy w ocenie technologii. Problemy metodologiczne

Zdzisław Nowakowski, Jan Rajchel, Robert Szafran: Problematyka poznania poglądów polskich partii politycznych na bezpieczeństwo narodowe. Doświadczenia z badań i wnioski

Irena Nowotyńska: Inteligentne systemy transportowe jako skuteczne narzędzie wspomagające rozwój transportu drogowego

Andrzej Pacana, Andrzej Gazda: System zarządzania jakością a ocena pracowników

Bożena Sowa: Zasady ustalania i ewidencjonowania różnic inwentaryzacyjnych

Justyna Stecko: Zaufanie paradygmatem w naukach o zarządzaniu

Jacek Strojny: Organizacyjne i metodyczne założenia wdrożenia budżetu zadaniowego w samorządach lokalnych

Anatoliy Tkach: Управления финансовыми ресурсами предприятий в институционально-инновационной среде

Piotr Zawada: Wpływ powiązań gospodarczych na sytuację ekonomiczną przedsiębiorstw w dobie kryzysu – studium przypadku

Statystyki (liczba odsłon strony): 3Unikalne odsłony z okresu 2022.03.19 - 2024.03.19
Liczba wizyt uwzględniających tą stronę. Jeżeli strona odwiedzana była kilka razy podczas jednej wizyty, zostanie policzona tylko raz.

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję